Veel onderzoek naar suïcidaliteit, maar weinig oplossingen. Wat is er aan de hand?

Suicidepreventie in Amsterdam

Wanneer je werkt onder de bedrijfsnaam “Ship Psychology”, wat is dan een mooiere plek om een belangrijke presentatie te organiseren dan in het hart van de Nederlandse zeevaartgeschiedenis? Zodoende had ik mijn zinnen gezet om een editie van “Slim, Succesvol & Toch Suïcidaal” te geven in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. 

Zo’n luxe locatie is best een gewaagd keuze voor een onderwerp wat veel mensen toch moeilijk en een beetje eng vinden. Dankzij de begripvolle medewerking van het museum en de hulp van een particuliere sponsor bleek die gewaagde keuze toch mogelijk! En zo konden we op 1 oktober 2023 vele gasten verwelkomen, vanuit de hele regio en ver daarbuiten.

Om een indruk te geven van de dag staan hieronder enkele foto’s, van het event en van het toepasselijke uitzicht op het VOC-schip Amsterdam. (Om privacyredenen worden geen foto’s gepost waarop gasten te zien zijn.)  

Zou je graag een volgende editie van “Slim, Succesvol & Toch Suïcidaal” willen bijwonen? Klik hier voor informatie over het eerstvolgende event, of neem contact op voor meer persoonlijke vragen. 

About the author

Christel Vogels developed the Ship Psychology Method as a playful means to understand your own mind. As coach and trainer, she teaches people how managing their thoughts, feelings and behaviour can help to improve their mental quality of life.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.