HSP Coaching

Ben jij op zoek naar HSP coaching? Dan ben je bij Ship Psychology aan het juiste adres. 

Als HSP coach bied ik hulp voor hoogsensitieve mensen in Eindhoven en omgeving, maar indien nodig ook op afstand. 

Ik zorg voor een veilige haven waar je kan schuilen voor jouw innerlijke storm, waar we samen werken aan het bevorderen van jouw welzijn en het vinden van balans in het leven. Ik help je graag de uitdagingen van hooggevoeligheid navigeren. 

HSP coaching

Waaraan merk je dat je HSP bent ?

Hooggevoelige personen, ookwel HSP genoemd, kunnen overweldigd raken door sterke prikkels. Dat kan van buiten komen, zoals harde geluiden, fel licht, drukke omgevingen en negatieve emoties van anderen, maar ook door alle gedachten, emoties en fysieke gevoelens die je in je eigen hoofd en lijf ervaart. Daarnaast kunnen mensen met HSP vaak ook gevoeliger zijn voor kritiek, conflict en veranderingen in hun omgeving.

Soms is deze hooggevoeligheid een onderdeel van ADHD, autisme of hoogbegaafdheid. Mensen met kenmerken daarvan zijn doorgaans hooggevoelig, al hoeft HSP zijn niet te betekenen dat je een “stempeltje” hebt of zou moeten hebben. Het gaat niet om labels, maar om hoe jij in jouw leven het lekkerst in je vel zit.  

Waar je als HSP last van hebt, kan erg verschillen van persoon tot persoon. Het is daarom belangrijk om jouw triggers te herkennen en gezonde manieren te vinden om ermee om te gaan. Met HSP coaching werken we samen aan het verkennen van jouw grenzen en wat voor jou werkt om jezelf te
beschermen tegen overstimulatie en stress.

Wat doet een HSP coach?

Als HSP coach sta ik klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen bij het begrijpen en omgaan met hooggevoeligheid. Ik bied counseling en HSP coaching om je te helpen jouw eigen koers in het leven te varen. Samen verkennen we jouw gevoelens, gedachten en gedragingen en bieden we praktische tools en strategieën om beter om te gaan met de uitdagingen die hooggevoeligheid met zich mee kan brengen.

Wat kost een HSP coach?

HSP coaching is een investering in jezelf, jouw ontwikkeling en jouw welzijn. Ik bied begeleiding die toegankelijk is voor iedereen die ondersteuning zoekt bij het omgaan met hooggevoeligheid. 

Je kan kiezen voor losse gesprekken die je naar wens kan aanvragen. Wil je juist doorpakken en echt aan de slag, dan is het voordeligere “Uit de Storm”-traject het overwegen waard.  

HSP Coaching

85 per gesprek
  • Gratis Intakegesprek
  • 60-75 min. per gesprek
  • Videobellen mogelijk
  • Inplannen naar behoefte
  • Per sessie of kies voor een voordelig traject

Traject
"Uit De Storm"

399
  • Gratis Intakegesprek
  • 6 Sessies (60-75 min.)
  • Videobellen mogelijk
  • Telefonisch support
  • Betalen in 1 of 2 termijnen

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over dit HSP coaching traject, de investering, of de mogelijkheden voor betalingsregelingen. 

Hoe denkt iemand met HSP?

Als hooggevoelig persoon denk je vaak diep na over situaties en ben je heel gevoelig voor prikkels en emoties. Je hebt een rijk innerlijk leven en merkt zelfs de subtielere details in de wereld om je heen op. Dit leidt vaak tot intense emoties, overstimulatie en een sterke behoefte aan rust en tijd om te herstellen. 

Door het begrijpen en erkennen van deze gedachteprocessen kunnen we samen werken aan het ontwikkelen van effectieve
copingstrategieën en het bevorderen van emotionele veerkracht. 

Herkenbaar? Vraag hier je een gratis gesprek aan om te verkennen wat HSP coaching voor jou kan doen.

Kun je HSP verhelpen?

Hooggevoeligheid is een eigenschap die inherent is aan wie je bent. Je wordt ermee geboren en kan nooit volledig worden ‘verholpen’. 

Echter, met de juiste begeleiding en handvatten is het goed mogelijk om beter te leren omgaan met hooggevoeligheid en de uitdagingen die het met
zich meebrengt. Als HSP coach begeleid ik je met het vinden van praktische tools, inzichten en strategieën die jou helpen een gezonde balans te vinden en jouw hooggevoeligheid als een kracht te ervaren. Samen kunnen we werken aan het versterken van je zelfvertrouwen en veerkracht, zodat je meer voldoening en rust ervaart in je dagelijks leven.

Ontdek hoe HSP coaching jou kan helpen in jouw persoonlijke groei en welzijn!